Support

Sluiten

Support

About

Ons bedrijf

VISIE

N.V. Novoteqnica streeft naar het ontwikkelen van de maatschappij, door middel van IT automatisering, ondersteuning, beheer, informatievoorziening en dienstverlening. Door innovatie en professionaliteit zal zij groeien tot de toonaangevende IT organisatie. Zij zal hoogwaardige producten en diensten leveren aan haar Cliënten en een goede, betrouwbare samenwerking opbouwen met Cliënten en Stakeholders.

MISSIE

Wij bieden de beste innovatieve oplossingen op alle vlakken van Information and Communications Technology met een professionele, kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening aan onze Cliënten.

WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?
Novoteqnica is opgericht in 2008 en is sindsdien actief op het gebied van IT in Suriname. Wij zijn gespecialiseerd in Netwerk Support (netwerk implementatie, netwerk infrastructuur en netwerk onderhoud & beheer).
Wij onderscheiden ons door onze preventieve werkwijze, die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw netwerk.
Wij bieden daarnaast maatoplossingen op het gebied van web-applicaties, erp-systemen en specifieke software en hardware.
Onze organisatie bestaat uit een aantal IT specialisten als achtergrond ICT Computer Engineering en Electrical Engineering. Met onze consultancy kunnen wij u met elk probleem op IT gebied bijstaan.

Om deze werkwijze optimaal te hanteren, heeft Novoteqnica de volgende kernwaarden vastgesteld:
- Innovatie
- Betrouwbaarheid
- Kwaliteit
- Professionaliteit
- Teamwork
- Servicegerichtheid

HOE WERKEN WIJ?

Ons kantoor staat aan de Verlengde Gemenelandsweg. Vanuit deze lokatie bieden wij u 24/7 ‘remote support’. Dit houdt in dat wij op afstand uw netwerk kunnen beheren en onderhouden. Onze helpdesk is alle dagen van de week bereikbaar en wanneer nodig kunt u gebruik maken van ‘support on demand’. Bij support on demand zijn wij op afroep beschikbaar en komen wij op locatie voor uw IT afhandeling. Wij werken bij voorkeur op basis van Customer Care Package (CCP) waarin alle afspraken worden vastgelegd evenals de garanties die wij u bieden. Wij zijn het enige IT bedrijf waar u kunt reclameren wanneer de afsparken zoals gesetld in de CCP niet worden nagekomen.

Ons team

Ryan Abrahams

Directeur

Jeff Fernandes
GM

General Manager

Andrew Vrede
IT

IT Medewerker

Raoel Douglas
IT

IT Medewerker

Vallenchia Wongsodjiwo

Directie Assistent

Judith Toikromo

Administratief Medewerker

Naomi Kranenburg

Administratief Medewerker/ Web Designer